Wij zijn TRENDY TELECOM

Uw vertrouwde winkel voor reparaties

Trendy Telecom heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van computers, printers etc. Wij bieden een breed assortiment aan. Producten en diensten op het gebied van automatisering, zowel aan bedrijven als aan particulieren.

We kunnen je verzekeren dat we alles hebben gezien! Van smartphones die zijn overreden door een auto tot tablets die een duik in een zwembad hebben genomen, we zijn voorbereid op alles wat op onze weg komt. Elke TrendyTelecom-technicus ondergaat een intensief trainingsproces en we onderhouden een omgeving van voortdurend leren, dus geen apparaat is te nieuw, geen technologie te gecompliceerd.

Love People

Liefde is waar het is. Wij geloven dat liefde het belangrijkste gebod is in het leven en daarom is liefde het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf. Liefde is TrendyTelecom’s nummer 1 kernwaarde.

The customer not the dollar

We hebben Trendy Telecom gevormd met deze fundamentele kernwaarde en we geloven dat de waarde van mensen meer waard is dan de waarde van geld. Het resultaat van het op de eerste plaats brengen van mensen zal altijd het voordeel van het verdienen van geld belonen..

Have Integrity

“Integriteit is wat je doet als niemand kijkt; het doet altijd het goede, zelfs als het in je nadeel werkt. “- John Doe. De juiste keuze is zelden de gemakkelijkste maar het is altijd de juiste keuze. Dus in essentie doen we er alles aan om het juiste te doen.

Be Positive & Optimistic

Deze kernwaarde is absoluut noodzakelijk om een ​​winnend leven op te bouwen. Mensen vinden kracht, energie, zelfvertrouwen en creativiteit bij het oefenen positief en optimistisch te zijn. We moeten deze kernwaarde omarmen en uitvoeren terwijl we de middelmatigheid van een negatieve kijk op het leven terugdringen, omdat de waarheid is … houdingen zijn besmettelijk.

Deliver Customer Service

We willen iedereen bedanken voor het in actie brengen van deze. We geloven dat onze klanten niets minder dan het beste verdienen, dus we raden aan om wat harder te werken en een beetje verder te gaan om onze klanten te laten zien dat we ze echt willen WOWEN.